Letter From Your Divine Feminine

๐““๐“ธ๐“ท’๐“ฝ ๐“ฑ๐“ช๐“ฟ๐“ฎ ๐“ฝ๐“ฒ๐“ถ๐“ฎ ๐“ฝ๐“ธ ๐“ป๐“ฎ๐“ช๐“ญ? ๐“ฃ๐“ฑ๐“ฎ๐“ท ๐“ต๐“ฒ๐“ผ๐“ฝ๐“ฎ๐“ท!


“Time froze in an instant when my higher vibrations aligned with yours and our energies collided in a soul union. This moment captivated my heart and without a doubt I fell deeply in love with you and desire you so much that I’m unable to sleep at night.”

SONGS that inspired this love letter:
"Where's My Love," by SYML

My Love,

I can’t live another day without you. I need you so bad, but I struggle with thoughts that keep me from believing you and I will unite. You’re always on my mind. Not a single day that goes by where thoughts of you don’t cross my mind.

I wonder what you’re doing and what it would be like if we could be together. I imagine us laughing at jokes, cuddling, making love and going on grand adventures together. I could see us indulging in deep sentiment conversations and laughing at how we both were really going through our emotions when we met each other.

Please give me some time as I keep my distance. I wanted to keep chasing you, but you’re too busy running. I need some time to rest. I can’t convince you to come home to me right now, but I think about you walking through that door and coming home to me.

I love you so much it actually brings me pain. Walking away from this connection is incredibly hard and weighs on my heart. I don’t want to give up on you, but you’re not letting me in enough to reach you.


Advertisements

I’m scared of this connection too. I see you in my dreams often, you come visit me. You are always around and it makes me feel safe. I find comfort when you’re around. It’s the safest I’ve ever felt. Being in your presence is warm and inviting.

I’m guilty of stalking you on the Internet. I feel embarrassed sometimes and desperate. I feel obsessive and it’s made me restless. I’m trying to be patient with the process, but I long for your touch. I can’t help longing for you.

I am going through a new phase and I’ve withdrawn my energy so that I can focus on something else right now. You’ll always have my heart, but after rediscovering myself I have more work to do on me.

I hope one day we can look back and laugh at how nervous and foolish we were NOT to have dove in and the time wasted between us running and chasing each other. However, we’ve connected and I donโ€™t believe the universe is done with us. We have purpose and the universe won’t allow us to sabotage this connection.


Advertisements

I want to hug you, would you like that? I want to take your pain away and bring adventure into your life. I get excited imagining us together. I wish I had the strength and courage to show you, but I can’t be sure sometimes if it would be right of me to intervene in your life if you’re already happy with it.

I think about you everyday. I honestly wish I wouldn’t though. Our souls yearn for one another, but our egos are reluctant to unite. I want you. I want to come home to you. I want to see your face every single waking minute of my life. Out of everyone in all the universe, I only want you. It’ll always only ever be you. I just cannot be with anyone else. My physical body will not allow me to love anyone else. 

My heart quite literally skips a beat when I see you and I’ll freeze. This strange occurrence creates such an intense amount of butterflies within me and often feel light headed. This euphoric feeling engulfs my being. It’s as if I’m floating through the clouds and in a dream-like state of mind. You create a world within my world that doesn’t exist with anyone else. A safe haven and a place in this space that’s never felt more warm and inviting. Filled with a kind of love that doesn’t exist anywhere else in the world.


Advertisements

I believe what we have in the spiritual realm is very real, very strong and there’s a lot of passion between us. I long to show you in this world too. We are a divine unite, a team and divine lovers. Only those worthy of what we share will experience such a blessing from the universe.

Don’t settle, my love. Don’t be scared and don’t worry about us.ย  There’s only one connection I want in all that exists and it’s a connection with you. No one will ever compare to your grace and beauty. I will always choose you. You’ll always reside in my heart, and my soul will always know my home is with you.

Please know that I care a great deal for you. I know we are both going through life stuck in limbo, but just know that a bond that cannot be broken is a bond meant to be bonded. I’m patient and I await for the moment we get to come home to each other. I will wait a lifetime, because there is no one else. There’s only you.

Yours Truly,

Your Divine Feminine.

ยฉ 2021 Riva Gijanto All Rights Reserved.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: